S&G

Pranje automobila i nameštaja

Dubinsko pranje S&G iz Novog Sada pruža usluge profesionalnog pranja i čišćenja nameštaja, tepiha, itisona, unutrašnjosti automobila i drugih vozila.

BMW-4-Series-Coupe-concept-headlight-min

Pranje automobila

+mašinsko sušenje

Dubinsko čišćenje kompletne unutrašnjosti automobila. Uklanjanje mrlja i neprijatnih mirisa. Dubinsko pranje različitih vrsta tkanina i kože + brzo mašinsko sušenje.
Bright-Green-Sofa-with-Colorful-Pillows-min-min

Dubinsko pranje nameštaja

sve vrste materijala

Najsavremenije profesionalne mašine i antibakterijska sredstva za dubinsko pranje koja pored efikasne dezinfekcije ostavljaju prijatan miris koji dugo traje nakon obavljenog posla.

guide-aircon-sizes-cost-min

Servis klima uređaja

+ servis auto klime

Čišćenje kućnih i auto klima uređaja savremenom PureZone metodom. Ultrazvučno antibakterijsko čišćenje jedno je od glavnih prednosti našeg sistema. Isprobajte danas.

Automobili

Dubinsko pranje automobila podrzumeva detaljno čišćenje štofa vašeg vozila najsavremenijim sredstvima koja uklanjaju i najupornije mrlje. Kožna sedišta se tretiraju na poseban način

Na površine od plastike i vinila se nakon detaljnog pranja nanose specijalni proizvodi koji u vidu zaštitnog filma štite vaš enterijer.  Enterijer vašeg vozila se pere i suši mašinski osim kod osetljivih površina koje iziskuju ručno obrađene detalje.

POLIRANJE FAROVA

Takođe nudimo uslugu poliranja farova koji nakon dugog korišćenja postaju zamućeni i neprovidni. Temeljnim mašinskim poliranjem pružićemo im stari sjaj i potom ih zaštititi posebnim lakom za farove. 

Nameštaj

Naša firma se već dugi niz godina bavi dubinskim pranjem nameštaja. Koristimo najsavremenija sredstva i mašine nemačke kompanije Karcher. Dubinski peremo nameštaj od štofa, kože i eko kože. Detaljno pregledamo nameštaj, nanosimo specijalan antibakterijski rastvor koji uklanja najtvrdokorniju prljavštinu i grinje. 

Naše tehnike čišćenja su među najinovativnijim i uspešnijim na tržištu čišćenja nameštaja i tepiha. Tehničari stavljaju dodatni napor na problematična mesta, pokušavajući da uklanjaju mrlje što je više moguće. Brzo sušenje omogućava ponovno korišćenje nameštaja ubrzo nakon čišćenja.

NAJBOLJA CENA!

Vaš nameštaj će odisati svežinom i mirisom još dugo nakon pranja i to po najpovoljnijoj ceni. Naši dugogodišnji korisnici mogu da posvedoče o nama.

Klime

Zašto unajmiti profesionalni servis za čišćenje klima uređaja? Vaš klima uređaj je jedna od najskupljih komponenti u vašoj kući ili poslovnom prostoru. Zaštitite vašu investiciju redovnim uslugama čišćenja. Klima uređaji nisu jednostavni za čišćenje. Čišćenje ključnih delova i servis klima uređaja – kalemovi i ventilatori – uključuju rad na unutrašnjim električnim i mehaničkim delovima koji zahtevaju specijalizovanu obuku i opremu. 

Kroz ćišćenje klima uređaja uklanjaju se plesni, prljavština i zagađivači iz vašeg klima uređaja što olakšava njegov rad.

ANTIBAKTERIJSKO ČIŠĆENJE AUTO KLIME

Servisiramo auto klime Purezone™ metodom, vaša klima će biti kao nova.